Despre noi

DR.BELTER ESTE ALEGEREA PROFESIONIȘTILOR !

Cosmetica inspirată din natură!!!!

Compania DR.BELTER, înființată în 1979 de către Dr. Clemens Belter, are sediul și fabrica în Braunschweig,Germania. Astăzi a doua generație a familiei Belter, conduce cu încredere compania, respectând principiile tradiționale și de profesionalism, selectarea atentă a ingredientelor naturale brevetate din compoziția produselor și urmărirea tendințelor de excelență în domeniul producerii acestora.
 
Conceptul de îngrijire profesională, propusă de echipa Dr.Belter, reprezintă o abordare inovatoare a dezvoltării produselor cosmetice cu tehnologii clasice și tendințe moderne în cosmetologie.
 
Gama conține 11 linii cosmetice cu  mai mult de 140 de produse, care asigură o îngrijire optimă pentru orice tip de piele și vârstă.
 
Cu o varietate mare de îngrijire facială și corporală, destinată exclusiv practicilor din clinici și saloane  de înfrumusețare, dar și prin prezența unei linii de îngrijire la domiciliu, brandul Dr.Belter, asigură cele mai rafinate cerințe ale profesioniștilor în materie de frumusețe, îngrijire și tratamente.
 
Dr.Clemens Belter, biochimistul și liderul echipei de cercetare, dezvoltă, testează și optimizează continuu în laboratoarele proprii ale companiei, toate produsele DR.BELTER.
 
Principalele tendințe sunt:
  • Consolidarea structurii pielii;
  • Restabilirea proprietăților regenerative ale pielii și a funcției de barieră;
  • Creșterea mecanismelor proprii de protecție ale pielii.
 
DR.BELTER COSMETIC este o marcă axată pe aspectele științifice ale componentelor naturale, selecției ingredientelor active eficiente și a materiei prime de înaltă calitate, potrivite pentru orice tip de piele.
 
Produsele DR.BELTER, conțin ingrediente naturale în proporție de 95-100%. 
 
Nu conțin parabeni, uleiuri minerale sau silicon. 
 
Conțin complexe patentate inovatoare și extracte din plante medicinale. 
 
Oferă compatibilitate maximă cu structura pielii datorită ingredientelor biomimetice. 
 
Sunt produse de calitate germană. 
 
Un alt avantaj remarcabil al conceptului reprezintă ingredientele de bază, DLS, identice cu structura pielii, factorul natural de hidratare NMF, precum și complexe de normalizare, care asigură o compatibilitate maximă cu pielea, o penetrare profundă și un profil înalt de siguranță.
 
Produsele Dr.Belter respectă standardele BPF (bunele practici de fabricație) și directivele UE.
 
Toate produsele sunt ambalate și expediate direct din fabrica din Braunschwieg.
 
DR.BELTER Cosmetic este unul din liderii internaționali în domeniul cosmetologiei, cu aproape 40 de ani de experiență pe piață, crează și oferă o gamă largă de produse cosmetice profesionale, destinate procedurilor de tratament facial și corporal.
 
Tradiție - Inovație - Calitate sunt elementele ce caracterizează produsele Dr.Belter. Create pe baza celor mai eficiente ingrediente naturale și de proveniență marină, produsele Dr.Belter se mențin în topul preferințelor saloanelor de înfrumusețare și ale femeilor din întreaga lume.
 
DR.BELTER COSMETIC România
Unic importator și distribuitor 
Baia Mare, str. G.Coșbuc, nr.1
 
beltercosmetic@gmail.com
Gina Kalafatis
Manager General
Trainer Cosmetic
Tel.0747.406.832
( Produsele se gasesc doar în saloanele de înfrumusețare sau pe situl nostru. )