Despre produsele noastre

DR.BELTER COSMETIC este inspirat din diversitatea fascinantă a naturii și transferă în mod constant acest lucru în noi formulări de substanțe active, utilizând plante cunoscute și exotice. O caracteristică specială a calitatii, este baza fara ulei mineral si silicon,a tuturor produselor de îngrijire a pielii, care sunt compuse 95-100% din ingrediente naturale. Cele mai preferate grupe de ingrediente active,sunt substanțele identice cu structura pielii umane, DLS,celule stem din plante , complexe din plante și extracte marine. Texturile moi si placute si esentele de parfum natural,transforma ingrijirea tenului intr-o experienta plina placere si relaxare.

Principiile tradiționale, care apreciază natura, excelența și profesionalismul vor continua să fie susținute si in viitor.

DR.BELTER COSMETIC,contine14 linii de produse, pentru îngrijirea optimă și metodică a oricărui tip de piele si vârstă. Există o varietate de produse pentru îngrijirea personală, precum și o gamă largă de produse în dimensiuni profesionale pentru saloane de înfrumusețare, inclusiv diverse tratamente speciale.

Biochimist si lider al echipei de cercetare și dezvoltare, Dr. Clemens Belter, dezvoltă, testeaza și optimizează în mod constant,toate produsele, în laboratoarele proprii ale companiei. Toate produsele sunt fabricate,ambalate și livrate direct de la sediul central din Braunschweig, Germania.